Šī gaļas terīne būs garda gan silta, gan auksta. Pagatavošana prasīs laiku un darbu, taču būs pūļu vērta. Pasniedz to svētku galdā vai ņem līdzi elegantā piknikā.
Sarežģītība
Augsta
Personas
10x25cm veidne
Izmaksas
Augstas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
13st 20m
Kopējais laiks
13st 50m
3 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
700 g maltas cūkgaļas
2 lieli sīpoli
1 ābols
50 g izlobītu pistāciju
1 1/2 ēdamkarote sasmalcināta timiāna
saišķītis pētersīļu
sāls, pipari
1 apelsīna miziņa
7 tējkarotes brendija
100 g žāvētu aprikožu
2 vistu filejas
200 g kūpināta bekona garās, plānās šķēlēs
3 lauru lapas
sviests
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!