Šokolādes kēksiņi ar skābo krējumu

Šokolāde
Ievas Virtuve
23. marts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Šokolādes kēksiņi ar skābo krējumu
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Šokolādes kēksiņi ar skābo krējumu
Visgardākie kēksiņi būs cepti ar līdz pusei gatavu vidu – tad krējuma ieguldījums būs jūtams vislabāk – masa kusīs uz mēles.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
40m

Recepte 4 kēksiņiem:

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+