Dzērveņu mērce ar portvīnu

Piedevas
5. decembris, 2017
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Dzērveņu mērce ar portvīnu
Dzērveņu mērce ar portvīnu
Lieliski garšos pie cepeša vai citiem gaļas ēdieniem.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

Visas sastāvdaļas liek katliņā, pielej pusglāzi ūdens, uzkarsē un apmaisot lēni vāra, līdz dzērvenes ir pašķīdušas un mērce nedaudz sabiezējusi.

Atdziestot tā sabiezēs vairāk. Sterilās burkās mērci var uzglabāt ilgāku laiku.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+