Sutināti sarkanie kāposti ar brūkleņu ievārījumu

7. marts, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sutināti sarkanie kāposti ar brūkleņu ievārījumu recepte
Sutināti sarkanie kāposti ar brūkleņu ievārījumu recepte
Lai iegūtu mīkstus kāpostus, tie būs krāsnī jānotur stundu, bet, ja labāk tīk stingrāki, pietiks ar 20–30 minūtēm.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

Izmēģini ar pīles cepeti!

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+