Agrāko laiku Francijā zaķis bija delikatese, pārticības simbols – ja tu ēd zaķi, tas nozīmēja, ka esi bagāts. Kara laikā savukārt bija lielas grūtības ar produktiem, tad nu tapa savdabīga kotlete, kuru nosauca par viltoto zaķi.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2 klaipi
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
1st 20m
2 vērtējumi
2.5/5
Sastāvdaļas:
250 g jaunlopa maltās gaļas
250 g maltas cūkgaļas
1smalki sagriezts sīpols
2 ēdamkarotes rīvmaizes
1/4 krūzes karsta ūdens
3 cieti novārītas, nolobītas olas
sāls
1 paprika
1 tējkarote sinepju
2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
3 cieti novārītas, nolobītas olas
4 šķēles bekona
4 ēdamkarotes eļļas
1 krūze buljona
1/4 krūzes karsta ūdens
1/2 krūze skāba krējuma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!