Cepeškrāsnī kūpināts lasis

Aromātisks lasis pašu krāsniņā. Ēd ar kartupeļiem un salātiem vai sagriez smalkāk uzkodiņām.
25. marts

Saglabāt

Cepeškrāsnī kūpināts lasis recepte
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5

Ja krāsni sakarsēsi līdz 40–50 grādiem un zivi tajā atstāsi 3–5 stundas, iegūsi aukstu kūpinājumu. Šādi vari kūpināt arī vistiņu vai svaigo sieru.

Cepeškrāsnī kūpināta siļķe

Cepeškrāsnī kūpināts zandarts

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs