Zupa kā vesela simfonija! Sātīgs jērs ar grūbām, aromātiskās saknes, patīkams asumiņš. Turklāt būs gatava gandrīz stundā! Šī zupa lieliski izdosies, gatavota mājās, taču simtreiz labāk to jautrā kompānijā vārīt zem klajām ziemas debesīm ugunskurā!
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
1st 20m
Sastāvdaļas:
400 g maltas jēra gaļas (var aizvietot ar liellopu)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!