• Gavēņa harira

    Gavēnis
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    2. marts, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gavēņa harira
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Gavēņa harira
    Tradicionāli hariru uzskata par marokāņu ēdienu, bet gavēņa laikā to var nobaudīt arī Tunisijā un Alžīrijā. Tā ir sildoša, barojoša un aromātiska.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē