• Rupjmaizes un ķiršu torte

    Valentīndiena
    11. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rupjmaizes un ķiršu torte recepte
    Rupjmaizes un ķiršu torte recepte
    Mēdz teikt – pretpoli pievelkas, šī torte tam ir pierādījums – saldais ar skābo, stiprais ar maigo. Īsts baudījums.
    Sarežģītība
    Augsta
    Personas
    27-28 cm veidnes diametrs
    Izmaksas
    Vidējas
    2 vērtējumi
    5/5

    Biskvīts

    Ķirši cietes sīrupā

    1. Katliņā uz lēnas uguns liek ķiršus, cukuru un pusglāzi ķiršu sulas un uz lēnas uguns uzvāra.
    2. Tikmēr glāzē sajauc atlikušo pusglāzi ķiršu sulas ar kukurūzas cieti, rūpīgi izmaisa un ļoti lēnām, nepārtraukti maisot, pielej ķiršu masai. Sākumā šķidrums būs balts, tad tas lēnām sabiezēs un iegūs ķiršu nokrāsu.
    3. Kad cietes sīrups kļuvis viendabīgs, biezs un sāk mest burbuli, noņem katliņu no uguns un liek auksta ūdens peldē. Ik pa laikam maisot, ķiršu masu atdzesē.
    4. Pilnībā atdzisušai masai pievieno ķiršu liķieri.

    Krēms

    Saldo krējumu saputo ar cukuru, pievieno vaniļas cukuru un sablendētu vai caur sietiņu izberztu biezpienu, visu samaisa, līdz izveidojas viendabīgs krēms.

    Tortes veidošana

    Želejas rozītes

    Mazajās kēksu formiņās kārto plānas plūmju šķēlītes kā rožu ziedu. Pārlej ar ķiršu želeju un sastindzina. Rotā kūku.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē