- Pirms likšanas uz grila kaulu ārpusi kārtīgi notīra (vislabāk ar katlu un pannu beršanai paredzēto metāla stieples švammīti).
- Kaulu atvērto pusi pārkaisa ar kādu šķipsnu sāls, piparu un ķiploku pulvera.
- Pārklāj ar foliju un grilē apmēram 10–20 minūtes – grilēšanas ilgums atkarīgs no kaula lieluma un smadzeņu daudzuma tajā.
- Kauls no grila jāņem nost, kad vidus izkusis pavisam mīksts un virspusē met sīkus burbulīšus.
- Pārslaka ar zaļumu mērci un bauda nekavējoties.
Grilēti stobra kauli
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Lēti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨



























































































