Cepeškrāsnī cepts gards un sātīgs pusdienu ēdiens. Gaļas bumbas ir viegli pagatavojamas, tām īpašu garšu piešķir ābols un puravs. Recepte, ko ir vērts izmēģināt. Ekonomiski!
Sarežģītība
Zema
Personas
1
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
45m
Sastāvdaļas:
150 g maltās gaļas
1/4 purava baltās daļas
puse neliela ābola
puse olas
2 nelieli kartupeļi
1 ēdamkarote krējuma
1 tējkarote eļļas
sāls, pipari, kaltēts rozmarīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!