Recepte 20–25 cepumiem:
Ja vēlies cepumus glazēt šokolādē, izkausē to ūdens peldē, kamēr cepumiņi atrodas krāsnī. Kad cepumi gatavi, tos nedaudz padzesē, pamērc glazūrā un atstāj sastingt.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
Recepte 20–25 cepumiem:
Ja vēlies cepumus glazēt šokolādē, izkausē to ūdens peldē, kamēr cepumiņi atrodas krāsnī. Kad cepumi gatavi, tos nedaudz padzesē, pamērc glazūrā un atstāj sastingt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit