• Sākusies «Latvijas pasta» Tēva dienas pastkaršu sūtīšanas kampaņa

    Pasts
    Ziņu aģentūra LETA
    24. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    VAS «Latvijas pasts» šodien sāk ikgadējo Tēva dienas pastkaršu sūtīšanas kampaņu, aģentūru LETA informēja «Latvijas pasts» pārstāvji.

    «Latvijas pasts» jau tradicionāli organizē Tēva dienas pastkaršu sūtīšanas akciju un arī šogad aicina svētkos sumināt tētus, vectētiņus, krusttēvus un citus tuviniekus ar īpaša dizaina pastkartēm.

    Katru gadu apsveikuma pastkartēm tiek veidots īpašs dizains, izceļot tētus raksturojošas iezīmes, viņu prasmes, kopīgi pavadītā laika vērtību, kā arī aktivitātes kopā ar tēti. 2021.gadā pastkartes stāstīja par tētiem – «piedzīvojumu karaļiem», ar kuriem būt kopā ir aizraujoši un neaizmirstami, bet 2022.gadā mudināja tētus svinēt svētkus kopā ar mīļajiem «tētīgi» – tā kā pašiem vislabāk patīk.

    Šī gada kampaņas sauklis ir «Sūtu tiiik lielus sveicienus!», un kartītes aicina izcelt neizmērojamo mīlestību pret tētiem, kā arī ar smaidu paraudzīties uz iemīļotajām nodarbēm, norāda organizatori.

    Izvēloties kādu no «Latvijas pasta» sagatavotajiem trim pastkaršu dizaina variantiem interneta vietnē «www.nosutipastkarti.lv» un aizpildot norādītos adreses laukus, pastkartes tiks piegādātas adresātiem Latvijas teritorijā līdz Tēva dienai, ko Latvijā šogad atzīmēs 10.septembrī.

    «Latvijas pasts» uzsver, ka ir būtiski pareizi aizpildīt prasītos adreses laukus, norādot arī korektu pasta indeksu, jo pretējā gadījumā pastkarte pie saņēmēja var ceļot ilgāku laiku. Indeksa precizēšanai pastkaršu sūtīšanas vietnē integrēts adreses pārbaudes rīks.

    Pastkaršu nosūtīšanai izveidotajā interneta vietnē «www.nosutipastkarti.lv» iespējams autorizēties no šodienas, 24.augusta, izmantojot savu «Facebook» vai «Google» kontu.

    Sākoties akcijai, «Latvijas pasts» aicina būt aktīviem un atcerēties, ka pastkaršu skaits ir ierobežots. Viens sūtītājs varēs nosūtīt trīs pastkartes.

    Apvienojot pastkaršu sūtīšanas seno tradīciju ar mūsdienu digitālo tehnoloģiju iespējām, «Latvijas pasts» kopš 2011.gada organizē pastkaršu sūtīšanas akcijas sociālajos tīklos. Populārākās no tām veltītas Mātes un Tēva dienai.

    «Latvijas pasts» nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. «Latvijas pasts» ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 3200 darbinieku.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē