• Augustā Latvijā koncertēs amerikāņu blūza mākslinieks Fīldss

    Mūzika
    Ziņu aģentūra LETA
    1. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Ar četriem koncertiem Latvijā no 10. augusta līdz 13. augustam uzstāsies amerikāņu blūza mākslinieks Bonijs Fīldss, aģentūru LETA informēja uzņēmuma Reku valdes locekle Liena Dāvida.

    Amerikāņu dziedātājs, trompetists kopā ar pavadošo grupu Pierīgā, Rēzeknē, Saulkrastos un Liepājā atskaņos savus hitus, kā arī skaņdarbus no topošā studijas albuma Just Give Me Some Mo.

    Latvijas koncerttūres laikā Fīldss 10. augustā uzstāsies kultūras centrā Ulbrokas pērle, 11.augustā – Latgales vēstniecībā Gors, 12. augustā – Saulkrastu Ostas svētkos Skultes ostā, bet 13. augustā tūre noslēgsies ar koncertu Liepājas koncertzālē Lielais dzintars.

    Savā mūzikā Fīldss apvieno blūza un fanka ritmus. Viņš nācis no Čikāgas, bet mūziku rada, ceļojot pa visu pasauli un piedaloties tādos prestižos festivālos kā Jazz à Vienne, Jazz in Marciac, Madajazzcar, Tabarka Jazz Festival un citos.

    Uz skatuves Latvijas koncertos Fīldsam pievienosies pašmāju mūzikas profesionāļu komanda Blues Mastery Band, ko veido ģitārists Jānis Kalniņš, basists Mārcis Kalniņš, taustiņinstrumentālists Atis Andersons un bundzinieks Raitis Kalniņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē