• Ventspilī kokā ietriecas BMW ar dzērājšoferi pie stūres – bojā iet jauniete

    Avārija
    Ziņu aģentūra LETA
    20. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Foto: NMPD
    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Ceļu satiksmes negadījumu, kurā sestdien, 18.maijā, Ventspilī gāja bojā jauniete, izraisījis dzēris jauns autovadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Madara Šeršņova.

    Sestdien īsi pirms plkst.6 VP saņemta informācija, ka Ventspilī, Bangu ielā, noticis ceļu satiksmes negadījums. Jaunietis automašīnu «BMW» vadījis 1,15 promiļu reibumā. Viņš nobraucis no ceļa braucamās daļas un ietriecies kokā. Negadījumā dzīvību zaudēja automašīnas pasažiere, bet automašīnas vadītājs un vēl divi pasažieri nogādāti medicīnas iestādē.

    VP par notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 262.panta 4.daļas – par ceļu satiksmes noteikumu vai transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli alkohola ietekmē, un ja tās rezultātā cietušajam nodarīts smags miesas bojājums vai tā izraisījusi cilvēka nāvi.

    Saskaņā ar Krimināllikumu par šādu noziedzīgu nodarījumu var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz desmit gadiem, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku no pieciem līdz desmit gadiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē