• Elektriskā «Nissan Townstar Van» komercauto pirmais brauciens

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    31. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    Komercauto segmentā jau ilgu laiku tiek izmēģināti alternatīvi risinājumi ierastajam dīzeļdzinējam. Kamēr ūdeņraža tehnoloģija mūsu tirgū joprojām ietver daudz nezināmo, papildu jau esošajām LPG/CNG sistēmām, arvien biežāk dzirdam par elektrisku komercauto debiju. Vai elektrisks mazais furgons var būt noderīgs? Uz šo jautājumu meklēsim atbildi, testējot jauno «Nissan Townstar Van».
    Nākamais: Cik praktisks tas ir?

    Domājot par komercauto segmentu, «Nissan» zīmols diezin vai būs pirmais, kas nāks prātā, tomēr japāņu autoražotājam ir daži šīs klases modeļi, piemēram, «NV200» un «NV300.» Jau iepriekš izmēģinājām pavisam īpašu NV200 «braucošā biroja» elektrisko versiju, un elektrības stāstam ir pēctecība.

    «Townstar» ir tieša radniecība ar elektrisko «Renault Kangoo E–Tech» un «Mercedes eCitan», un šāda platformas dalīšana starp dažādiem autoražotājiem ir finansiāli pamatots lēmums, kas uz ražošanas procesā ietaupīto līdzekļu rēķina ļauj uzturēt konkurētspējīgu cenu. Savā būtībā tas ir viens un tas pats auto ar atšķirīgiem nosaukumiem.

    Līdzības ar «Kangoo» ir nepārprotamas – šeit izmantota gan «Renault» multimediju sistēma, gan interjera dizains. Kad jāizvēlas starp vienas platformas modeļiem, būtisku lomu spēlē cena, aprīkojums un vietējā dīlera attieksme, komunikācija, kā arī lokācija.

    Atliek noskaidrot, kāds ir jaunais «Nissan Townstar»!

    Raksta turpinājums:

     

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē