• Bērnu seriālu tumšā puse: Jauniešu elks atklāj baisu noslēpumu. Iesaistīts arī Dikaprio?

    Slavenības
    Estere Jansone
    8. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānuzņēmums no video
    Seriālu «Amandas šovs» un «Dreiks un Džošs» zvaigzne Dreiks Bels atklājis, ka viņu vairākkārt seksuāli izmantojis režisora nolīgtais dialogu treneris. Fani noraizējušies, ka varmākas upuru vidū ir arī Leonardo Di Kaprio.

    Aktieris Dreiks Bels «Discovery» kanāla dokumentālajā raidījumā «Bērnu televīzijas tumšā puse» sabiedrībai atklājis šausminošus pārdzīvojumus, kurus nācies piedzīvot filmējot 2000. gadu sākumā populāro «Nickelodeon» seriālu «Amandas šovs». Tolaik 15 gadīgo pusaugu aktieri vairākkārt seksuāli izmantojis 45 gadus vecais seriāla dialogu treneris Brians Peks.

    Tālajā 2003. gadā Peks tika arestēs par seksuālu uzmākšanos. Vīrieti par trīs zēnu seksuālu izmantošu apcietināja vien uz 16 mēnešiem – pēc izciestā soda Peks atgriezās Holivudā, kur strādāja maznozīmīgākos projektos. Līdz šim sabiedrībai nebija zināmi zēni, kas cietuši no seksuālās varmākas. Dreiks Bels ir pirmais, kas skaļi uzdrīkstējies runāt par pusaudžu gados piedzīvoto.

    Aktieris Dreiks Bels šobrīd.
    Aktieris Dreiks Bels šobrīd.

    Ārvalstu mediji spekulē, ka Briana Peka upuru vidū varētu būt arī oskarotais Holivudas aktieris Leonardo Di Kaprio. Kad di Kaprio bijis vien 16 gadus vecs, viņš filmējies komēdijseriālā «Augošās sāpes», kuram sagatavoties jaunajam aktierim palīdzējis Brians Peks. No filmēšanas aizkulisēm interneta vidē saglabājies video, kur redzams Leonardo draudzīgi čalojam kopā ar tolaik 41 gadus veco Peku. Dreika Bela tēvs Džo medijiem komentējis, ka Peka uzvedība redzamajā video ir ļoti līdzīga tai, ko tēvs ievērojis dialogu trenera un viņa dēla saskarsmē. Video redzams, kā Peks pieskarās Leonardo rokai un viduklim, kā arī izteicis savādas piezīmes, «Kā jau jūs zināt, Leonardo ir šā brīža smukākais un dīvainākais pusaudžu elks».

    Brians Peks un Leonardo di Kaprio.
    Brians Peks un Leonardo di Kaprio.

    Leonardo Di Kaprio fani arī norādījuši, ka aktieris nav pievienojies Peka atbalstītājiem, kas Bela apvainojumus nodēvējuši par «nomelnošanas kampaņu». Tāpat citi aktiera piekritēji pauž, ka piedzīvotā seksuālā vardarbība arī varētu būt iemesls, kādēļ di Kaprio visu mūžu piekopj ļoti savādu attiecību modeli – viņš vienmēr izvēlas attiecībās būt tikai ar ļoti jaunām sievietēm.    

    Video: Leonardo Di Kaprio ar Brianu Peku

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē