Inita SilaLasāmgabals«Visa mūsu dzīve ir sagatavošanās beigu posmam – nāvei.» Skarbi gatavota jēgpilnam darbam – Līga Malāne
Ineta MeimaneLeģendas stāsts«Labrīt, meitenes! Vai, es atvainojos, labvakar!» Leģendārais Edgars Liepiņš un viņa salauztās sirdis
Lolita LūseAtmiņu stāstsAr sirdi latgalietis, ar vēderu – itālis. Venēcijā skolojies Viļakas prāvests Guntars Skutels
Kaija ZembergaLieldienasGaisma uzvar, ja to nenoguli – Lieldienu gudrības no zāļu sievas Līgas Reiteres
Kaija ZembergaLasāmgabals«Jaunībā viss, ko redzēju un teicu, piepildījās.» Egija Skujiņa – lauku meitene, kas lasa cilvēkus
Līga BlauaLasāmgabalsAktiera Romualda Ancāna pēdējā mīlestība Mirdza: Es sapratu, ka Romīša dzīve dziest…
Sandija ŠēnbergaNoderīgiKā no mākslīgā intelekta izspiest labāko – un neuzķerties uz halucinācijām un citiem brīnumiem
Dagnija ZīverteLasāmgabalsStarojoša, īsta un neatkārtojama. Angļu roze, kuru mīl feministes – Keita Vinsleta
Ilze KlapereIedvesmojošs stāsts«Ārste man pateica, ka rudens lapas es nesagaidīšot…» Siguldietes Sarmītes Elstas stāsts
Sandra EglīteLasāmgabalsViltus amatieri, salauzti likteņi un emocijas – atskatāmies ziemas olimpisko spēļu vēsturē