Zanda JankevicaPersonības«Man pieder zelta bedre.» Valodnieces un īstas latgalietes Lidijas Leikumas stāsts
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasDizainere llze Priede-Kļaviņa par dzīves skaistumu un sāpēm: Sirmi mati sievietei ir jauns sākums
Aiva KaneponePersonības«Ne katrs vīrs to pieņemtu.» Akordeoniste Sidorova par karjeru, bērniem un viņas Hosē
Ineta MeimanePersonībasEvija Krūze atklāti par dzīvi un mīlestību: Manu vizuālo dotumu dēļ man draudzeņu ir mazāk
Ilze Anna VītolaPersonībasBaņuta Rubess: Apbrīnoju atraitnes, kas izlemj – es būšu viena. Es negribēju būt viena
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasLSM vadītāja Baiba Zūzena: Reizēm man ir grūti akceptēt, ka visi cilvēki nav tādi kā es
Dace RudzītePersonības«Neesmu ieslīgusi pensionāra dzīvē!» 91 gadu vecās porcelāna mākslinieces Ilgas stāsts
Arta LācePersonībasMāksliniece Agija Staka caur smiekliem un asarām: Tas viss kaut kādas štrunta ērces dēļ!
Aiva KaneponePersonībasMākslas muzeja direktore Māra Lāce: Ir reizēm kāda vientulības deva – bet man tā ir vajadzīga
Ilze Anna VītolaPersonībasMarkus Riva atklāti par smagāko laiku dzīvē: Vairs nav ne tēva, ne mātes, un tu esi viens…