• Ātrais padoms! Kā izvēlēties īsto nagu vīli?

    Skaistumkopšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Pats būtiskākais raksturlielums pareizās nagu vīles izvēlē ir tieši tās raupjums jeb abrazīvums, ko mēra gritos. Jo mazāks gritu skaitlis, jo raupjāka vīle.
    • 80–120 gritu vīles parasti izmanto profesionāļi mākslīgo nagu modelēšanai un veidošanai. Tādas vīles ar katru kustību novīlē lielu daļu naga vai materiāla, tāpēc ar tām jārīkojas ļoti uzmanīgi.
    • 180–240 gritu vīles ir ideāli piemērotas dabiskiem nagiem. 180 gritus vari izvēlēties naga saīsināšanai, savukārt 240 gritu vīle labi nolīdzinās tā malas.
    • 240–430 gritu vīles galvenokārt paredzētas lietošanai manikīra beigās, kad vēlamies pabeigt nagu garuma apvīlēšanu, tos nolīdzinot un atbrīvojoties no mazajiem izciļņiem.
    • No 600 līdz pat vairāku tūkstošu gritu vīles izmantojamas, lai noslīpētu un nopulētu nagu, padarot to spīdīgu. Nagu pulēšana ir īpaši ieteicama, ja nagi slāņojas vai nesen ir noņemts mākslīgais pārklājums.

    Svarīgi! Neapjūc, ja, veikalā izvēloties vīli, uz tās redzi divus dažādus gritu skaitļus, piemēram, 180/240. Tas nozīmē vien to, ka viena vīles puse ir 180 gritu, bet otra – 240.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē