• Strūbergs jūt līdzi skandālā ierautajam Judzim, ekssieva atbalsta Judža bērnu māti

    Slavenības
    Estere Jansone
    13. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Reperis Kristaps Strūbergs 2021. gadā tika ierauts skandālu virpulī pēc tam, kad viņa sieva Mairita Rosicka sociālajos tīklos atklāti dalījās par vardarbību viņu ģimenē. Pavisam nesen līdzīgu situāciju piedzīvoja «Dzelzs Vilks» bundzinieks Mārcis Judzis.

    Pēc tam, kad publiskajā telpā izskanēja Judža un viņa sievas Rūtas Gorkšas attiecību skandāls, pārdomas piemeklējušas arī mūziķi Kristapu Strūbergu un viņa bijušo dzīvesbiedri. Arī Kristapam savulaik nācās skaidroties visai Latvijai par bijušās sievas izteikumiem par vardarbību attiecībās un nācās pamest savu grupu «Singapūras Satīns».  Dž. Dž. Džilindžera raidījumā «Dž. Spot», Strūbergs atklāj – tiklīdz sociālajos tīklos pamanījis Rūtas ierakstu, sācis uztraukties, ka drīz sekos arī viņa bijušās sievas komentārs. «Es zinu, cik tas viss ir sarežģīti. Esmu par patiesību un pret vardarbību. Šajā situācijā man ir ļoti žēl bērnus. Es ceru, ka tas viņiem vairs neies publiski un viņus neizākās tā, kā tas bija man,» raidījumā stāsta Kristaps. Gan Džilindžers, gan Strūbergs sarunā piekrīt, ka daudzas sievietes apzināti sāk publisku skandālu, lai spodrinātu savu ego, saņemtu uzmanību un saņemtu žēlošanu no sabiedrības.

    Savukārt Strūberga bērnu māte Mairita Rosicka izteikusi atbalstu Judža dzīvesbiedrei, un pie reizes atgādinājusi arī par savu situāciju. Kad Gorkša nesen sociālajos tīklos pauda sajūtas par to, kas sekojis pēc viņas paziņojuma par iespējamo vardarbību ģimenē, Mairita to komentēja: «Diezgan precīzi izstāstīji arī manas sajūtas pēc tā, kad izlēmu skaļi runāt. Bet tas bija pirms gada diviem, un

    laiks dziedē, dzīve iet uz priekšu un arī šis sāk lēnām aizmirsties.»

    Runājot par dzīvi pēc skandāla, savukārt Strūbergs atzīst, ka pat vēl šodien cīnās ar sekām, piemēram, gan viņš, gan viņa draudzne Laima ir saņēmumši nicinošus komentārus. «Man ir vēl tagad ziņas, ka es esmu sievu sitējs.

    Ir bijuši gadījumi, kad ieliekam kopīgu TikTok video un tur komentāros cilvēki Laimai prasa: «Viņš tevi arī klapē?»

    Vaicāts, vai izdevies iegūt pilnu aizbildniecību par saviem bērniem, Strūbergs atbild noliedzoši. «Mums notika tā. Es cīnījos, lai bērni būtu pie manis. Tad man advokāte pateica, ka šajā matriarhātā, kas ir tiesa, tas nav iespējams, ja vien es nepierādu, ka viņa ir narkomāne un alkoholiķe,» stāsta Kristaps. Mūziķis atzīst, ka abi viņa dēli dzīvo pie mātes un viņš ir atteicies no idejas par pilnīgu aizbildniecību.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē