• Šakiras draugus satrauc viņas romāns ar 16 gadus jaunāku smukulīti

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    4. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šakira un Lusjēns.
    Foto: Instagram
    Šakira un Lusjēns.
    Dziedātājas Šakiras draugus un tuviniekus bažīgus dara viņas romantiskā aizraušanās ar slavenā seriāla «Emīlija Parīzē» aktieri Lusjēnu Laviskontu.

    Runas par to, ka smukulītis Lusjēns Laviskonts savaldzinājis Šakiru,  sākās jau tad, kad viņš parādījās vienā no dziedātājas jaunākajiem videoklipiem. Pēc tam abi tika manīti kopā vakariņojam restorānā. Tagad Šakiras paziņas saka – popzvaigzne esot līdz ausīm ieķērusies seksīgajā aktierī.

    Viņus satraucot tas, ka 31 gadu vecais Laviskonts varētu salauzt 47 gadus vecās Šakiras sirdi. Dziedātāja smagi pārdzīvojusi laulības izjukšanu ar futbolistu Žerāru Pikē, kurš tika pieķerts ar mīļāko. Tāpēc tagad dziedātāja izmisīgi cenšoties izveidot jaunas attiecības. Par Lusjēnu klīstot nelabas runas – viņš bieži mainot sievietes, un katra nākamā esot slavenāka par iepriekšējo. Tas esot viņam raksturīgs veids, kā iekarot popularitāti un izsisties šovbiznesā, un Šakira būšot ideāls pakāpiens viņa karjerā.

    Šakira pēc šķiršanās daudzkārt teikusi, ka vēlējās ģimeni un mīlestību visam mūžam, tāpēc viņu satriecis vīra sānsolis. Bijis tik ellīgi sāpīgi, ka viņa pat gribējusi veidot dokumentālo filmu «Pēc Žerāra Pikē». Tāpēc sākumā daudzi pat nopriecājušies, kad Šakira aizrāvusies ar glīto aktieri.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē