• Pēc skandāla Kambalas nolaiž cenu saviem tievēšanas kursiņiem: Pie Irinas maksā 300!

    Skandāls
    Marta Kalniņa
    16. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kaspars un Olga Kambalas.
    Foto: F64
    Kaspars un Olga Kambalas.
    Ceturtdienas vakarā Olga Kambala paziņoja, ka līdz pusnaktij viņas un vīra Kaspara tievēšanas programma maksāšot vairs tikai 25 eiro. «Par godu visiem sporta meistariem!» ironizēja skandālā ierautie pašpasludinātiie tievēšanas guru.

    «Pie Irinas 300 maksā, ja kas. Jums būs bezgalīga pieeja mūsu Telegram kanālam,»  savus sekotājus ceturtdienas vakarā vilina Olga Kambala. Irina ir dāma, pie kuras savulaik par bargu naudu trenējusies un tievējusi Olga, bet tagad Kambalas sola pavisam lēti citām meitenēm iztirgot treneres noslēpumus. Irina ar tādu pavērsienu nav mierā, un savu bēdu izsūdzējusi žurnālam. Kambalas mazliet uzmeta lūpu un padalījās internetā ar privātām vēstulēm, kurās par Irinu stāstītas neglaimojošas lietas. Taču atteikties no kursiņu tirgošanas pāris nedomā.

    Kambalas ceturtdien savai programmai nolaiduši cenu pat līdz 25 eiro

    un aizrautīgi stāsta, ka tur būšot gan ēdienkarte četrām dienām, gan video no sporta zāles un dažādi ieteikumi. «Kaspars ļoti bieži komunicē ar meitenēm,» potenciālajām klientēm sola Olga. Būšot arī meiteņu čats.

    «Ja man Džeimss Lebrons teiktu, ko ēst un neēst par 25 eiro, es tur skrietu!» saka viņa.  

    Kambalas jau vairākas nedēļas internetā cenšas notirgot savu tievēšanas un sportošanas programmu. Cena kļūst arvien zemāka, un pēdējā laikā viņi par savām gudrībām grib vairs tikai 46 eiro. Būdami kaislīgi sporta zāles apmeklētāji, viņi sola arī citiem ierādīt vingrojumus ideālam augumam. Olga aicina paskatīties uz viņu, lai saprastu, kādus rezultātus sasniegs potenciālās klientes.

    «Taču jūs labāk pirksiet pulverīšus no kādas resnas pārdevējas,»

    redzot, cik kūtri piesakās klienti, tiešraidēs ironizē gaišmate. Savukārt Kaspars nebeidz vien atkārtot, cik neiedomājami izdevīgs ir šis piedāvājums, jo viņš pats saviem treneriem esot maksājis krietni vairāk. Kambalas arī nekautrējas piesaukt Olgas treneres vārdu, solot atklāt pie viņas apgūto. Irinas pieminēšana esot Olgas pateicības un cieņas izrādīšana trenerei. Viņas vārda piesaukšana līdz šim Irinai esot nākusi tikai par labu, jo arī citas dāmas gribējušās viņas vadībā kļūt tikpat sportiskas kā Olgas. 

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē