• Pēc apkaunojošā izgājiena Rīgas centrā sašūpojusies Kambalu laulība. Kaspars rīkojas!

    Slavenības
    Estere Jansone
    23. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/kambalakaspars
    Pēc tam, kad bijusī Latvijas basketbola zvaigzne Kaspars Kambala manīts dīvainā paskatā Rīgas centrā, viņam radušās problēmas attiecībās ar sievu Olgu. Tāpēc Kaspars nolēma rīkoties.

    Otrdien rīdziniekus pārsteidza Kaspars Kambala – viņam Bastejkalnā gadījās kāds nepatīkams misēklis. Sportists, būdams jautrā prātā un tērpies laikapstākļiem neatbilstošā apģērbā, nolēmis pavizināties ar velosipēdu. Tas gan sevišķi labi nav izdevies, un viņš nogāzies zemē. Aculiecinieki Kambalas nedienas ar riteni nofilmēja un dalījās ar video sociālajos tīklos. Tur šis misēklis ātri vien guva plašu rezonansi. Sociālo tīklu lietotāji sāka bažīties par bijušā basketbolista veselības stāvokli. Visbeidzot notikušo komentēja arī Kaspara sieva Olga Kambala. «Ooo, sensācija mūsu. Kāpēc neraksta par katru alkānu, kurš krīt?» tovakar «Instagram» brīnijās viņa. Taču sportista izdarības tomēr ietekmējušas Kambalu laulības dzīvi.

    Tāpēc ceturtdienas vakarā Kambala steidza labot savu kļūdu, un pāra vakars aizritējis smalkā Vecrīgas restorānā. Lai apliecinātu, ka nu viss ir labi, Kaspars publiskoja video, kur redzams kopā ar mīļoto Olgu. Viņš neslēpa, ka nolēmuši ieturēt kārtīgas vakariņas pēc pamatīga strīda, kurš gandrīz beidzies ar šķiršanos.

    «Kad gribat izšķirties un atkal būt kopā, nāciet uz šejieni,» smej Kaspars.

    Pēcāk, apmierināts ar gardo maltīti, viņš paziņo savā stilā: «Ja ir galīgi hu…a, tad nāc uz šejieni, tas uzreiz attiecības salabo, vai ne?» Olga, turpinot mieloties, labprāt viņam piekrīt.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē