• Maija Silova zina, kā atgriezt modē novecojušās šaurās bikses

    Slavenības
    Elza Krūmiņa
    13. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Šogad modes eksperti metušies krāgā savulaik modīgajām šaurajām biksēm. Mieru, tikai mieru! Stila dīva Maija Silova pastāsta, kā uzvilkt mileniāļu mīļās šaurās bikses tā, lai neizskatītos vecmodīgi.

    Rīgas modes nedēļā Silova uzmirdzēja pavasarīgā džinsa kleitā, kas ieturēta 80. un 90. gadu stilā. Televīzijas šovu vadītāja atklāj, ka džinsi šovasar būs ļoti aktuāli. «Šovasar modē dominē metāliskās krāsas, džinsi un džinsu svārki, kas piestāvēs visu ķermeņa formu meitenēm. Šogad var izvēlēties jebkuru garumu – sākot no mini, beidzot ar gara piegriezuma svārkiem. Visi garumi ir aktuāli un izskatīsies modīgi,» portālam Santa.lv stāsta Maija.

    Silova atklāj, ka vasaras modē iemaldījušās divas pavisam neparastas tendences, kas daudziem šķitīs kaut kas neierasts un savāds.

    «Skanēs jocīgi, bet modē būs burgundija toņi

    – parasti to asociē ar rudeni, sarkanvīnu, siltumu, bet šovasar šo krāsu var aktualizēt pat pašās karstākajās dienās. Šo krāsu var aizstāt ar melno,» saka Maija.

    Vēl aktuālas būs iešļūcenes. «Vēl viena forša šī gada tendence – iešļūcenes ar pūciņu vai mākslīgo ādu. Tās lieliski izskatās ar brīvi krītošām vai saīsināta tipa biksēm, šortiem. Mode ļoti mainās, tā kļūst atbrīvotāka un ērtāka. Ja izdodas apvienot brīvības sajūtu ar eleganci, tad būsi notrāpījis desmitniekā,» teic stila eksperte.

    Arī par citu stilistu nopeltajām šaurajām biksēm Silovai ir ko teikt. «Man šī tendence nekad nav patikusi vīriešiem. Tas vienkārši izskatās dīvaini.

    Bet sievietēm šaurās bikses gan var gaumīgi «sastilot».

    Manuprāt, šauras bikses labi izceļ garās sieviešu kājas. Klāt var pievilkt saīsinātā tipa krekliņu, ādas žaketi un vēl pievilkt klāt aksesuārus – tad radīsies tāds roķīgs tēls,» iesaka Silova. Viņa skaidro, ka mūsdienās vairs nav drēbes, kuras nav modē. Tās vienkārši ir jāiemācās radoši sakombinēt.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē