• Lieni Uresinu sāpina saruna ar Džilindžeru: Tik smagi neesmu jutusies nekad

    Slavenības
    22. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Liene Uresina
    Foto: Instagram
    Liene Uresina
    Nedēļas sākumā iedvesmotāja Liene Uresina devās uz interviju pie režisora Dž. Dž. Džilindžera. Viņai vajadzējis veselu dienu, lai attaptos pēc tur piedzīvotā. «Es zinu, ka es to vairs nedarītu – nebūtu vietā, kur netic manai filozofijai,» tagad saka viņa.

    Liene Uresina, kura māca sasniegt sapņus un sevi pozicionē kā transformāciju un biznesa sasniegumu treneri un hipnoterapeiti, neslēpj – gājusi uz Džilindžera slaveno podkāstu «Dž. Spot» publicitātes dēļ. «Man teica – Liene, jebkura publicitāte ir labi, bet es reāli jutos tā, ka eju pret sevi,» tagad atzīstas viņa. Raidījums vēl nav nonācis interneta vidē, bet Liene jau pasteigusies par to izteikties «Instagram».

    «Pateikšu godīgi, Džilindžera kunga raidījumus es neesmu skatījusies, taču esmu bijusi uz viņa izrādēm un ļoti respektēju kā režisoru un cilvēku, kurš rīkojas,» atzīst Uresina, taču bijusi kāda lieta, kuru viņa neesot ņēmusi vērā.

    «Man cilvēki teica, ka Džilindžers netic visiem šiem koučiem un padarīšanām. Taču es gribu ticēt labajam,

    un tam, ka man ir vieta un balss. Tāpēc gribu izstāstīt par to, ko es domāju, un kam es ticu,» saka viņa. Pie Džilindžera Liene devusies ar ilūzijām, ka viņu, iespējams, sapratīs. Taču tā nenotika. «Es sajutos kā cilvēks, kuram sevi jāattaisno. Par to, kas es esmu, par to, kas ir mana misija – ko un kāpēc es daru,» stāsta Liene.

    «Man nekas nav jāpierāda, bet es tajā vietā biju kā maza meitene, kurai jātaisnojas, kāpēc klienti pie manis nāk, kāpēc pērk kursus un vai tiem vispār esot jēga, ka tas esot pilnīgs sviests un naudas slaukšana,» tā jutusies Liene, jo Džilindžers esot apšaubījis viņas metodes un panākumus.

    «Iedomājies, pie manis strādā miljonāri, kuri pie manis koučojās gadiem. Šveice, Krievija, visas pasaules valstis!

    Un man šai mirklī netic, kāpēc viņiem pie manis būtu jānāk. Un tad tu saproti – bet ko es šeit runāju? Kāpēc mani sevi ir jāattaisno? Tātad šie cilvēki nāk pie manis, jo redz rezultātu!» teic Liene.

    Sava monologa laikā viņa piemin gadījumus, kas apliecinot Lienes spējas.  «Vakar es ļoti pārdzīvoju šo pieredzi. Man likās – ārprāts, kur es pati sevi ieliku iekšā? Tajā pašā dienā, kad es šo visu izdzīvoju, es taisīu savas prakses, meditācijas un visu pārējo. Un tad man atnāca ziņa no sievietes, kas bija kā apliecinājums tam, ka jāturpina šo visu darīt. Viņa trīs gadus mēģināja ieņemt bērniņu. Viņai bija četri spontānie aborti. Viņa ārsts pateica, ka viņai nebūs bērni. Viņa teica, ka tas bija dzīves zemākais posms. 2021. gadā viņa pieteicās manifestācijas izaicinājumā. Pēc mēneša, izejot šo izaicinājumu, viņa palika stāvoklī. Un tagad viņa man atsūtīja bildi, ka viņai ir divi mazi bērniņi,» dalās Uresina.

    Pēc divarpus stundu ilgās sarunas ar režisoru Liene jutusies patiešām čābīgi. «Godīgi teikšu, tik smagi neesmu jutusies nekad. Nekad! (..) Es sapratu, ka esmu aizgājusi uz vietu un teritoriju, kur mani nepieņem, kur nepieņem manu filozofiju un pārliecību. Un tā bija mana izvēle, jo viņš dara savu darbu. Taču tā viennozīmīgi nav mana vieta. Un tā nav vieta, kur man stāstīt par to, kam es ticu, kāpēc ticu un kam esmu palīdzējusi. Tāpēc, ka viss, ko es teicu, vairāk vai mazāk tiek noliegts un noraidīts.»

    Tāpēc viņa nonākusi pie atziņas: «Ja tu esi nepareizajā līnijā un vidē, tu vari izstiepties un sarauties, tu vari sēdēt špagatā, vari būt Tonijs Robins vai Opra. Taču tev netic, jo cilvēks nav uz tava viļņa. (..) Es daudz par to domāju, un man  atziņa ir: «Liene, paliec savā līnijā!»

    Lai attaptos un izvēdinātu galvu pēc šīs emocionāli smagās sarunas, vakar Liene devās slēpot.

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē