• Janiševi atklāj, kāpēc tirgoja māju un vairs nemeklē darbu: Tas uzkrita kā sniegs uz galvas…

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    10. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Artūrs un Ieva Janiševi.
    Foto: F64
    Artūrs un Ieva Janiševi.
    Janiševu ģimene, kurus TV skatītāji tuvāk iepazina šovā «Ģimene burkā», beidzamajā laikā piedzīvo pamatīgas pārmaiņas. Sākumā ģimenes galva kļuva par bezdarbnieku, bet pēc tam viņi paziņoja, ka grib pārdot savu sapņu māju. Tagad viņi nāk klajā ar lieliem jaunumiem!

    Artūrs un Ieva Janiševi labprāt dalās ar savas dzīves notikumiem šovos un sociālajos tīklos. Kad Artūrs paziņoja, ka palicis bez labi apmaksāta darba, un drīz vien ģimene nolēma tirgot savu lepno māju, daudzi bija nobažījušies par šova zvaigžņu likteni. Viņi gan sacīja, ka naudas vēl esot gana, un viss sakārtosies. «Nekad nepieļaušu, ka mums ir jādomā, kur mēs dzīvosim un ko darīsim. Mēs darīsim visu, un es redzu, ka tas ir tikai pāris nedēļu jautājums, lai atkal darbotos,» tolaik pauda Artūrs.

    Tomēr šos grandiozos jaunumus viņi līdz pēdējam turēja noslēpumā. Viņi iekaros Vecrīgu! «Mēs maijā veram vaļā Vecrīgā savu laundžiņu. Tā nebūs kafejnīca, bet vieta, kur varēsiet nākt pabaudīt,» šodien beidzot paziņoja Ieva. Tur būšot speciālie piedāvājumi, plates un uzkodas. Janiševa neslēpj – abi ar Artūru nekad iepriekš neko tādu nav darījuši, tāpēc ir satraukums. Taču viņa ir pārliecināta, ka viss izdosies.

    «Kādreiz padalīšos, kā tas viss mums nāca. Kā sniegs uz galvas uzkrita, un mēs vienkārši nevarējām pateikt nē,»

    laimīgi klāsta jaunā uzņēmēja.  Jau pēc mirkļa viņa paziņoja, ka jau saņem zvanus un vēstules no cilvēkiem, kas vēlas rezervēt galdiņus. To gan vēl nevarot izdarīt. «Es nevaru rezervēt galdiņus, nezinot, cik man to vispār būs,» smej Ieva.

    «Tas izklausās dīvaini, bet šo vasaru es pavadīšu Vecrīgā!» saka Janiševa.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē