• Ģirta Ķestera dēls Pauls: Tētis nostaigāja pa naža asmeni

    Slavenības
    Gita Vīksne
    12. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ģirts un Pauls Ķesteri.
    Foto: Picture Agency
    Ģirts un Pauls Ķesteri.
    Vēsturiskajā drāmā «Marijas klusums», kas stāsta par latviešu iznīcināšanu PSRS, nofilmējies arī aktieris Ģirts Ķesteris. Pirmizrādē viņu sveica dēls un bijusī sieva.

    «Ļaunums var būt arī skaists. Man šādas lomas uztic, jo esmu foršs cilvēks,» žurnālam «Privātā Dzīve» sacīja aktieris Ģirts Ķesteris, kurš uz ekrāna ir PSRS Valsts drošības dienesta darbinieks, Staļina represiju organizētājs Leonīds Zakovskis. Viņa atveidotais varonis spīdzina aktrisi Mariju Leiko. «Tētis filmā nostaigā pa naža asmeni – lai gan ārēji nešķiet skarbs, viņš ļauj nojaust, kādu bīstamību sevī patiesībā slēpj. Tieši tādēļ tas bija tik spēcīgi,» atzina aktiera dēls kinorežisors Pauls Ķesteris.

    Pauls Ķesteris
    Pauls Ķesteris

    Viņa vectēvs bija vēstures skolotājs, tādēļ jau no agras bērnības Paulu interesējusi vēsture. «Esmu mazliet vēstures nūģis, tādēļ šobrīd piekrītu tiem, kas saka – ja gribi mieru, gatavojies karam. Labi apzinos, ka dzīvojam laikā, kurā jābūt gatavam dažādiem scenārijiem – arī ne tiem labākajiem. (..) Ģimenē esam runājuši, ko darīsim viena vai cita scenārija gadījumā,» teic Pauls.

    Viesu vidū arī Leonarda.
    Viesu vidū arī Leonarda.

    Uz pirmizrādi bija ieradusies arī Paula mamma, aktiera šķirtā sieva producente Leonarda Ķestere.  Viņa ļoti lepojas ar Ģirta sniegumu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē