• FOTO: Kristers Gudļevskis – jaunais Mūris! Aiz viņa stāv skaista un talantīga sieviete

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    20. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/anastasia.gudlevska
    Vārtsarga Kristera Gudļevska sniegums Latvijas hokeja izlases spēlē pret Slovākijas valstvienību bija apbrīnojams. Pēc spraigā mača viņš atzina, ka tik noguris nav juties sen. Kur slēpjas viņa spēks? Aiz katra veiksmīga hokejista stāv viņa ģimene. 10. jūnijā Kristers un Anastasija svinēs kāzu 7. jubileju.

    «Paldies, ka tu mums esi! Gudļevskis ir mūsu jaunais Mūris! Tu cīnījies kā Dievs – līdz pēdējam!» jūsmīgi komentāri pārpludina Kristera Gudļevska sociālos tīklus. Liels pārdzīvojums un lepnums par Kristeru ir arī viņa ģimenei, kas zina, ko patiesībā vārtsargam nozīmē šāda spēle, cik emocionāli un fiziski grūta tā ir. 

    Aizvadīto sezonu Kristers pavadīja Vācijā. Šajā pavasarī, noslēdzot sezonu Fischtown Pinguins, viņš uz ledus izslidoja kopā ar savu lielāko fanu un iedvesmotāju – dēlu Leonelu, kurš jau no pirmajām dienām dzīvo līdzi hokeja kaislībām.

    Lai kurp arī hokejs aizvestu Kristeru, viņam līdzi dodas sieva un dēls.

    «Hokeja ģimenes dzīvesveids var būt diezgan traks, taču tas noteikti nav garlaicīgs,»

    pērn, noslēdzoties hokeja sezonai, sociālajos tīklos atzina Anastasija Gudļevska. Vārtsarga mīļotā sieviete Latvijas faniem zināma arī kā viena no dziedošajām dvīnēm Drozdovičām.

    Dvīnēm – Anastasijai un Katrīnei –  savulaik bija aktīva muzikālā karjera, taču abas ir nolikušas malā savus radošos plānus, lai atbalstītu vīrus – hokejistus, un veltītu laiku ģimenei. Interesanti, ka arī Katrīnes vīrs ir hokejists – Edgars Dīķis, un abas dvīņumāsas gandrīz vienā laikā laida pasaulē savus pirmdzimtos. Dīķu meitiņa Melisa Klēra piedzima 2. maijā, bet Gudļevsku dēls Leonels – 7. maijā.

    «Mana planēta,» tā par Kristeru un mazo Leo saka Anastasija. Kristers un Anastasija apprecējās 2017. gada vasarā.

    Kāzu dienā Anastasija atzinās – tas ir tik īpaši, apprecēt savu labāko draugu.

    Dziedātāja un hokejists kāzas svinēja skaistajā Liepupes muižā. Uzreiz pēc kāzām Anastasija devās līdzi vīram uz ASV, kur viņš tolaik spēlēja.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē