• FOTO: Jēgers ar draugu atpūšas Argentīnā. Uzzini, ko viņš tur izdarīja pirmo reizi mūžā

    Slavenības
    Gita Vīksne
    31. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sergejs ir laimīgs!
    Foto: No privātā arhīva
    Sergejs ir laimīgs!
    Kontrtenors un mājražotājs Sergejs Jēgers 45. jubilejā sev nupat uzdāvina 45. ceļojumu! Uz eksotisko zemi viņš devās kopā ar draugu Janeku.

    «Par ceļojumu galamērķiem izvēlos valstis, kurās iepriekš nekad neesmu bijis, un Argentīna bija viena no tām. Pavadīju tur gandrīz trīs nedēļas un apmeklēju patiešām iespaidīgas vietas,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj Sergejs Jēgers, kurš ceļojumā devās kopā ar labāko draugu Janeku Volkovu. «Savas dzīves laikā esmu apceļojis 45 valstis,» palepojas kontrtenors, kurš nupat atgriezies no Dienvidamerikas. Par sevi viņš teic, ka ir ziemas cilvēks, un lielā karstumā nejūtoties komfortabli. «Ne velti esmu piedzimis ziemā, 28. janvārī. Man patīk saldēties kriosaunā un malkot ledus aukstu ūdeni. Dodoties ceļā, domāju, kā man tur būs, taču izrādījās, ka Argentīnas karstums man ir gana izturams. Dienā termometra stabiņš uzkāpa līdz plus 30 grādiem,» atminas operdziedātājs, kurš atvēsinājies, peldoties baseinā.

    «Buenosairesā atrodas platākā iela pasaulē, kurai nevar pāriet pāri ne divos, pat ne trijos piegājienos,» tagad zina Jēgers. 16 braukšanas joslu platās ielas šķērsošana var aizņemt pat vairākas minūtes. Zaļā gaisma luksoforos deg pārāk īsu laiku, lai ielai pārietu vienā piegājienā.  Šī iela savu nosaukumu ieguvusi par godu Argentīnas Neatkarības dienai – 1816. gada 9. jūlijam.

    «Argentīnā pirmoreiz mūžā ēdu steiku,» stāsta kulinārs Jēgers un neslēpj – negaršoja!

    «Lai gan Argentīna ir steiku dzimtene, sapratu – tas tomēr nav mans ēdiens. Es daudz ko neēdu, nekad arī neesmu dzēris kafiju. Šad un tad gan esmu gatavs izmēģināt ko jaunu. Nākamais, uz ko kāds mani varētu pierunāt, būtu austeres. Tās arī nekad neesmu ēdis,» spriež viņš.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē