• Džiļa sieva Grencberga savu grāmatu varonēm velta tetovējumus. Aplūko!

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    4. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Inga Grencberga un Dž.Dž.Džilindžers.
    Foto: Picture Agency
    Inga Grencberga un Dž.Dž.Džilindžers.
    Savu grāmatu varonēm – Alisei no «Sestās sievas» un Marijai no «Marija /deɪʒɑˈv(j)u/» rakstniece Inga Grecberga veltījusi tetovējumus – mazas sirsniņas.

    Vienu uz rokas uzzīmējusi viņa pati, bet otru – viņas dēls, bet ietetovēja tās rakstniece brālis Artis, kas ir tetovēšanas meistars. «Abas varones ir daļa no manis, manas meitenes,» žurnālam «Privātā Dzīve» skaidro rakstniece Inga Grencberga.

    «Grāmatā ir daļa no manis pašas piedzīvotā, tostarp par vardarbību skolas laikā.

    Jā, tā ir arī mana bērnības trauma. Bija laiks, kad skolā biju tā meitene, ko apsmej un izsmej. Joprojām man nav atbildes uz šo jautājumu – kāpēc?»

    Grāmatas atklāšanas svētkos Ingu ar savu klātbūtni atbalstīja viņas vīrs režisors Dž. Dž. Džilindžers. Viņš atzīst, ka sievas grāmatu satura ziņā nekādā veidā nav ietekmējis. «Taču es radīju rakstīšanai atbilstošu vidi. Vasarās, kad ar auto braucām ilgstošos ceļojumos, no rītiem vienmēr viņai pasniedzu brokastis, pēcpusdienā glāzi vīna, vakarā vakariņas. Tādā ziņā es viņai palīdzu, bet radošajā procesā neiejaucos,» uzsver viņš.

    Inga piebilst: «Grāmata tapusi triju ceļojumu laikā – uz Spāniju, Grieķiju un Itāliju. Ikreiz, kad vīrs veica apartamentu rezervācijas, rādīja man telpu fotogrāfiju un teica: «Redz, kur tev būs galdiņš, pie kura rakstīt.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē