• Bojārs 56 gados joprojām lieliskā formā; auklē jau piekto bērnu

    Slavenības
    Gita Vīksne
    7. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alīna un Gundars Bojāri.
    Foto: Kaspars Krafts
    Alīna un Gundars Bojāri.
    Bijušais Rīgas mērs Gundars Bojārs kardināli mainījis savu dzīvi – ambīcijas politikā un uzņēmējdarbībā viņš nomainījis pret pasaules apceļošanu. Savas atziņas par piedzīvoto viņš apkopojis grāmatā Nazis, Zirgs un Brīvība jeb Buena Onda!

    «Tā ir pirmā manis sarakstītā grāmata,» žurnālam «Privātā Dzīve» atzina autors, piebilstot, ka līdz šim viņš sarakstījis vien dzejolīti mammai. «Es daudz ceļoju un ar piedzīvoto aktīvi dalos savā Facebook lapā, kur man ir daudz sekotāju. Patiesībā tieši viņi mani pamudināja rakstīt grāmatu,» atklāj Bojārs. Taujāts par tās saturu, viņš skaidro: «Tā īsti nav par ceļojumiem, drīzāk par tajos iegūtajām atziņām.

    Esmu apceļojis vairāk nekā 60 valstis, turklāt uz vairākām no tām esmu devies viens.

    Man patīk ceļot vienam, tas ir īpašs izaicinājums, meditācija. Viens esmu bijis gan Atakamas tuksnesī un Andu kalnos, gan Norvēģijā un Zviedrijā.» Bojārs sola, ka viņa grāmata pārsteigs lasītājus. «Tā ir ļoti moderna, ar QR kodiem, kas aizved gan uz skaistām ceļojuma fotogrāfijām, gan par šīm vietām tapušajām filmām. Šī burvīgā ideja pieder manai mīļotajai sieviņai Alīnai,» palepojas Gundars.

    Eksmēra grāmatas atvēršanas pasākumā viesi nevarēja nepamanīt, ka Gundars savos 56 gados ir lieliskā fiziskā formā. Aicināts atklāt tās noslēpumu, Bojārs smaidot saka: «Ēdu reizi dienā – vakarā. Daudz fiziski darbojos – skaldu malku, nēsāju uz rokām jau otro bērnu pēc kārtas.» Pirms četriem mēnešiem Bojārs kļuva par tēvu piektajam bērnam – dēliņam Gabrielam.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē