• Bijušais miljonārs Kalnozols tagad savu dzīvi rādīs TV šovā

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pārsteigumiem pilna ir šova «Slavenības. Bez filtra» devītā sezonā, un šajā nedēļā dalībnieku pulkam pievienojas uzņēmējs, bijušais politiķis un šobrīd skolotājs Valdis Kalnozols. Viņu televīzijas ekrānos varēs vērot ik ceturtdienu, sākot no 30. novembra.

    Negaidīts pavērsiens pašmāju realitātes šovā «Slavenības. Bez filtra». Dalībnieku pulkam pievienojas bijušais politiķis, uzņēmējs un tagad arī skolotājs Valdis Kalnozols. Lielākajai daļai sabiedrības Valdis asociējas ar politiku, taču šobrīd viņš ir nomainījis augstos amatus, lai pilnvērtīgi veiktu skolotāja pienākumus Rīgas Tūrisma un Radošās industrijas tehnikumā, pasniedzot matemātiku.

    Pats Kalnozols par dalību šovā ir lakonisks, uzsverot, ka šis būs jauns piedzīvojums un atspoguļos viņa personību no cita rakursa. Skatītājiem būs iespēja redzēt, kā šobrīd dzīvo Valdis pēc saspringtā darba politikā, taču rodas jautājums, vai tiešām politika ir nolikta malā uz visiem laikiem vai tomēr ir kādi nākotnes plāni?

    Viņa ceļš no politiķa līdz skolotāja profesijai pavisam atklāti un bez filtra. Jau šajā ceturtdienā viesosimies pie Valda un viņa sievas Kristīnes, kuri izrāda savas šī brīža pagaidu mājas. Lai arī bijušajam miljonāram ir savā ziņā pieticīga dzīvesvieta, blakus ceļas jauna. Lepna ēka no pamatiem.

    Valda sieva Kristīne ir sieviete ar apgriezieniem. Viņš gana ātri atzīst, ka ģimenes galva ir tieši sieva.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē