• «Bērns asiņo!» – Andris Bulis piedzīvo nepatīkamu situāciju slimnīcā

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Paula Čurkste / LETA
    Dienu pirms Līgo svētkiem aktiera Andra Buļa meita guva asiņojošu traumu zem kakla. Aizvedot atvasi uz slimnīcu, aktieris saskārās ar nepatīkamu attieksmi – ārsts attiecies asiņojošo bērnu apskatīt, raksta žurnāls Kas Jauns.

    «Vajadzēja apkopt brūci. Domāju, ko es saukšu ātros un tērēšu viņu laiku, Gaiļezera slimnīca taču ir pāris minūšu brauciena attālumā no mājām, aizvedīšu pats, tā būs daudz ātrāk. Pa atvērtām durvīm, kurās ielikts krēsls, devos iekšā kabinetā, nesot rokās bērnu. Atvainojos par traucējumu ārstam, kurš tobrīd runājās ar asistenti, bet viņš attrauca: «Neredzi, ka krēsls durvīm priekšā? Ko tu šeit meklē?» Teicu, ka man bērns asiņo, un atbildē sekoja ierosinājums – vai nu man saukt ātros, vai arī pašam vest meitu uz Bērnu slimnīcu Vienības gatvē. Kaut arī lūdzu apskatīt brūci, ka varbūt izrādīsies, ka trauma nemaz nav tik nopietna un nav jēgas saukt ātros, viņš pat bērnam nepienāca klāt un viņu neapskatīja,» žurnālam Kas Jauns pastāsta Bulis.

    Aktieris sapratis, ka pašam vest meitu uz Vienības gatvi būšot pārāk ilgi, jo tobrīd pilsētā bija lieli sastrēgumi, tāpēc izsauca NMPD. Bulis ir pateicīgs ātrās palīdzības ārstiem, kuri apkopuši meitas brūci, taču ir neizpratnē par Gaiļezera ārsta attieksmi. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē