• Alena Delona ģimenes drāma. Viņa bērni panāk, ka aktieri atzīst par nespējīgu

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    11. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alens Delons.
    Foto: Shutterstock
    Alens Delons.
    Franču aktiera Alena Delona trīs bērni vērsušies tiesā un pieprasījuši piešķirt aizbildni viņu slavenajam tēvam. Viņš vairs nedrīkstēs pats pieņemt svarīgus lēmumus un rīkoties ar savu īpašumu.

    Savulaik viņš bija vīriešu skaistuma etalons – iznesīgs, inteliģents, veiksmīgs, sieviešu dievināts. Tagad Delonam ir 88 gadi, un

    janvārī viņa bērni pirmo reizi  vērsās tiesā, lūdzot noteikt aktierim uzraudzību un aizbildniecību. Aprīlī viņi lūguši noteikt pastiprinātu aizbildniecību, un šīs lūgums tiesā tika apmierināts.

    Delonam drīzumā tiks piešķirts aizbildnis, kurš pilnībā pārvaldīs aktiera finanses, kā arī jebkurā strīdīgā situācijā pārstāvēs Alenu. Parasti šāds cilvēks tiek izraudzīts no piederīgo loka, bet ne šajā gadījumā. Delona meita Anuška un dēli Entonijs un Alens Fabjēns jau ilgu laiku esot konfliktā ar savu slaveno tēvu. Sākumā gan visi sastrīdējušies savā starpā, bet tagad apvienojušies kopējai lietai – glābt tēvu no izputināšanas un noturēt ģimenē savu nākotnes mantojumu.

    Jau pērnā gada nogalē Alena Delona dēls Entonijs Delons žurnālam «Paris Match» atklāja, ka ir nopietni nobažījies spar tēva  veselību. Viņš pat izteica pieļāvumu, ka šie būšot tēva pēdējie Ziemassvētki. Tas, protams, sadusmoja slaveno aktieri, un viņš draudēja dēlu sūdzēt tiesā.

    Alena Delona veselības stāvoklis krietni pasliktinājās pirms četriem gadiem, kad viņš pārcieta insultu. Kopš tā laika aktieris vairs nepamet savu lepno īpašumu Luārā. Aktiera bērnus šajā situācijā satrauca, kā viņi paši saka –  tēva kopējas –  Hiromi uzvedība.

    Sieviete pati gan sevi sauc par Delona līgavu un apgalvo, ka ir intīmās attiecībās ar kinozvaigzni.

    Viņas iespaidā notiekot trakas lietas. Hiromi, kura tiesā figurē kā aktiera aprūpētāja, ar Alenu Delonu iepazinusies 1990. gadā. Viņa bijusi režisora asistente. Aktiera kolēģi apgalvo, ka Alens un Hiromi ir intīmas attiecības jau vairāk nekā 30 gadus, un šogad sākuši runāt par kāzām. Šādas mantinieces neplānota parādīšanās, protams, Delona bērnus neiepriecina. Alena atvases uztrauca arī tas, ka tēvs sācis izpārdot savu mantu. Pērn aktieris par 8 miljoniem eiro notirgoja mākslas kolekciju. Bērni uzskata, ka tas esot Hiromi pirksts.

    Aktiera atvases pieprasīja, lai sieviete izvācas no tēva mājas, taču viņa nav ar pliku roku ņemama. Hiromi vērsās policijā, kur paziņoja, ka aktiera radi esot vardarbīgi pret viņu.

    2019. gadā Alens Delons pēdējo reizi parādījās sabiedrībā. Tas bija dienā, kad Delonam Kannu kinofestivālā pasniedza balvu par mūža ieguldījumu kinomākslā. Toreiz aktieris sacīja, ka ir noguris no dzīves un šīs pasaules, kur notiek neiedomājamas lietas, kā arī pats no sevis – no savām slimībām un vientulības. Pirms diviem gadiem viņš esot teicis savam vecākajam dēlam, ka apsver eitanāzijas iespēju.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē