• ģērbties pirmajam randiņam? Tas atkarīgs no zodiaka zīmes!

    Ezoterika
    Kaija Zemberga
    29. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Jacob Lund / Shutterstock
    Nezini, kā saposties pirmajam randiņam? Ļauj zvaigznēm pačukstēt to tev priekšā!

    Auns 

    Ejot uz tikšanos ar Auna zīmē dzimušu vīrieti, viņa uzmanību iekarosi ar mini svārkiem un meikapu, kas atgādina meiteni no viņa klases. Tā tu liksi manīt, ka sapņo par to pašu, ko viņš, – karstiem skūpstiem, siltām, kaislīgām vasaras naktīm. Auns vēlas iekarot sievieti šeit un tagad, viņu pirmām kārtām interesē fizioloģija, seksuālā vilkme, tāpēc esi vienkārša, atklāta, dabiski sievišķīga.

    Vērsis

    Ja posies uz tikšanos ar vīrieti, kas dzimis Vērša zīmē, izvēlies klasisku kostīmu, augstpapēža kurpes. Viņš ir konservatīvs, bet viņam patīk koķetes, tāpēc noslēpumaini smaidi, plikšķini skropstas, kustini plecus, saki komplimentus. Pēc pirmā randiņa uzreiz neej viņam līdz uz mājām, bet nespēlē arī paslēpes. Vērsim kļūs garlaicīgi

    Dvīņi

    Dvīņu vīrieša sirdi iekarosi ar aizraujošām sarunām, enciklopēdiskām zināšanām, daudzveidīgām interesēm. Ja vēl visu nakti kopā ar viņu pavadīsi naktsklubā, viņš jau nākamajā dienā sniegs tev saderināšanās gredzenu. Dvīņi mīl jaunus iespaidus, tāpēc katrā nākamajā tikšanās reizē maini apģērbu, veļu, bižutēriju, saulesbrilles, meikapu. 

    Vēzis

    Vēzis meklē stabilas attiecības, vēlas ģimeni, bērnus. Viņš nav gatavs vienas vasaras romānam. Vēža vīrietis uzķersies uz tavas makšķeres, ja liksi manīt, ka esi no labas, tradīcijām bagātas ģimenes, randiņā ieradīsies, tērpusies salātzaļos svārkos pāri celim, raibā blūzē, ar platmali galvā. Pikanta, koķeta laipnība savienojumā ar romantisku juteklismu iecerēto padarīs par padevīgu kalpu.

    Lauva

    Ja vēlies kļūt par Lauvas vīrieša sapņu sievieti, jau pirmajā randiņā apbrīno viņa skaistumu, muskuļus, gaumīgo apģērbu. Nesalīdzini viņu ar citiem vīriešiem, jo viņš sevi vērtē augstāk par citiem pēc visiem parametriem. Izvēloties apģērbu, priekšroku dod košiem toņiem, zelta rotaslietām. Vēlams, lai tērps paspilgtina tavu pievilcību, seksualitāti, bet gaita, manieres rada lepnas, varaskāras būtnes tēlu.

    Jaunava

    Vīrietis, kas dzimis Jaunavas zīmē, nepamanīs, kas tev mugurā, taču jutīsies pagodināts, ja interesēsies par viņa profesionālo darbību. Pastāsti, ar ko pati nodarbojies, uzaicini viņu nogaršot savu firmas ēdienu. Apgūsti Kāmasutras tehnikas, lai viņu pārsteigtu ar zināšanām mīlas mākslā. Jaunava dod priekšroku veselīgam dzīvesveidam, sportiskām aktivitātēm, tāpēc ievieto sociālajos tīklos bildi, kurā esi treniņtērpā uz velo trenažiera.

    Svari

    Vīrietis, kas dzimis Svaru zīmē, pievērš uzmanību sievietes ārējam izskatam un intelektam, tāpēc pirmajā randiņā apģērbies kā modele no žurnāla vāka. Ja vēl viņu pārsteigsi ar aforistiskiem izteicieniem, citātu no jaunākās grāmatas, viņš jau nākamajā dienā būs gatavs nospraust kāzu datumu. Pieradini viņu pie sevis pamazām, neraujies ar varu viņa dzīves telpā. Viņš ir neizlēmīgs un var nobīties.

    Skorpions 

    Lai savaldzinātu Skorpionu, tev jākļūst par sievieti vampu – kaislīgu pavedinātāju, uz kuras sejas saglabājušās pēdas pēc vētraini pavadītas nakts. Uz pirmo tikšanos vēlams ierasties pieklājīgā, bet mazliet izaicinošā apģērbā – kleitā ar dziļu dekoltē, melnā ādas kostīmā, erotiskā apakšveļā. Sarunā esi noslēpumaina, atstāj savā biogrāfijā baltus plankumus. Pēc izaicinošā smaida un uzvedības viņš sapratīs, cik tūkstoš un vienas baudas nakts viņam priekšā, ja būs kopā ar tevi.

    Strēlnieks

    Ekspansīvo Strēlnieku viegli savaldzināt. Atbalsti viņu cīņā par taisnību, izstāsti piedzīvoto tūrisma braucienā, svētceļojumā vai citā kulta pārgājienā. Drīz viņš pats tevi uzaicinās pie sevis iedzert kafiju. Strēlnieks necieš dubultmorāli, vilcināšanos, šaubas. Ja esi gatava viņam teikt jāvārdu, nešaubies par savu lēmumu. 

    Mežāzis

    Aiz ārēja stīvuma maskas mērķtiecīgais Mežāzis slēpj neremdināmas alkas, tajā skaitā intīmus piedzīvojumus, un tavs uzdevums ir likt noprast, ka esi gatava piepildīt viņa vēlmes, respektēt viņa kaprīzes guļamistabā. Ar ārējo izskatu, rakstura iezīmēm tev jāparāda, ka vari palīdzēt viņam pakāpties pa karjeras kāpnēm. Viņš visu rūpīgi apsvērs, pirms ielaidīs tevi savā dzīves telpā. Esi pacietīga – tas ir galvenais trumpis šajās attiecībās.

    Ūdensvīrs

    Ekstravagantais Ūdensvīrs vēlas redzēt sev blakus sievieti ar augstu intelektu, ar kuru kopā kalt nākotnes plānus. Viņam nepatīk kompleksainas būtnes, tāpēc dalies ar saviem iespaidiem, arī seksuālo pieredzi. Viņš dod priekšroku attiecībām bez saistībām, tāpēc esi gatava, ka šis vīrietis var ātri nozust aiz horizonta.

    Zivis

    Inertās Zivis priekšroku dod sievietei, kas līdzinās kara dievietei Atēnai. Ja esi nolēmusi savu dzīvi saistīt ar vīrieti, kas dzimis Zivju zvaigznājā, ņem iniciatīvu savās rokās. Tikai no tavas rīcības būs atkarīga attiecību nākotne. Jau pirmajā randiņā viņu savaldzināsi, ja ar maigumu, pacietību, līdzjūtību uzklausīsi viņa problēmas. Izrādi, ka mīli mūziku un mākslu.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē