• Vai zini Bārbijas vecumu? Viņa ir jaunāka, nekā izskatās

    Bārbija
    Estere Jansone
    20. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: DAndreev/Shutterstock
    Vēl pirms pāris nedēļām meiteņu iemīļotā lelle Bārbija svinēja 65 gadu jubileju. Taču, kādu vecumu viņai ir piešķīruši izgatavotāji?

    Klasiskajām lellēm un mazuļiem vecums ir skaidrs – šie tēli reprezentē dažus mēnešus vecu zīdaini. Tomēr Bārbija allaž ir bijusi mistērija. Atliek vien tikai minēt – cik gadu varētu būt slavenajai lellei Bārbijai? 25? 27? Izrādās, ka Bārbija varētu būt krietni jaunāka.

    Glītās bārbijlelles veikalu plauktos nonāca tālajā 1959. gadā. Tolaik bērnu vecāki bija pārsteigti, ka lelles nu būs pieaugušas sievietes veidolā. Tolaik televizora ekrānos Bārbiju reklāmas teikušas, ka viņa ir pusaugu modele. Lai gan uzņēmums «Mattel», kas ražo Bārbijas, nekad nav publiski nosaucis lelles tēla vecumu, tomēr ir noprotams, ka viņa varētu būt 19 gadus veca jauniete.

    Šis vecums ir visticamākais, kurā daiļā Bārbija ir iestrēgusi visus šos 65 gadus. Aptuveni 19 gadu vecumā meitene ir sasniegusi savu sievišķības pilnbriedu, ir pabeigusi vidusskolu, viņa var sākt karjeru, bet vienlaikus šis vēl skaitās pusaudžu vecums.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē