• Uz prestižu balvu pretendē gan superzvaigzne Svifta, gan latviete Diona!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    10. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Viss noskaidrosies jau 17. jūlijā!

    Kid’s Choice Awards balvai šogad izvirzīti Džastins Timberleiks, Ariana Grande, The Weeknd un daudzi citi. Superzvaigzne Teilore Svifta pretendēs uz balvu pat sešās nominācijās. Savukārt ar četrām nominācijām jau tagad var palepoties Olīvija Rodrigo, Mailija Sairusa un Bejonse. Pirmo reizi uz šo balvu pretendē aktieri Timotijs Šalamets, Rajens Goslings un Margo Robija. Sporta kategorijā nominantu vidū ir Krištianu Ronaldu, Lionels Messi un Lebrons Džeimss.

    Par prestižo balvu Kids’ Choice Awards cīnīsies arī četri sociālo tīklu darboņi no Latvijas. Šī nav pirmā reize, kad Latvijas ietekmeļi paspīd šajā ceremonijā. 2022. gadā par kategorijas uzvarētāju paziņoja tiktokeri Justīni Martinsoni, bet pērn komiķi Lauri Zalānu. Šoreiz nominācijā Latvijas iemīļotākais satura veidotājs sacentīsies dziedātāja Diona, orientēšanās sportists Jēkabs Niklāvs Janovs, tehnoloģiju entuziasts Edgar Fresh un ceļotāja Krista Gailīte.

    Labākos dažādās jomās 17. jūlijā paziņos iemīļotie multfilmu tēli Sūklis Bobs Kvadrātbiksis un viņa draugs Patriks. Šis slavenais animācijas seriāls šogad svin 25 gadu jubileju.

    Ceremoniju varēs skatīties Go3 televīzijā, un skatītājus sagaida vizuāli pārsteigumi, inovatīvi risinājumi, kā arī jautrs šovs ar slavenību piedalīšanos.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē