• Latviešu tiktokeri kaitina Ukrainas karogi. Ko par to saka citi?

    Ukraina
    Estere Jansone
    26. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: TikTok/barakauskalola
    «Latvijā tu neredzēsi visur Latvijas karogu, toties visur redzēsi šo,» tiktokere Lola Barakauska norāda uz Ukrainas karogu. Šis video guvis plašu rezonansi un aizsācis asas diskusijas sociālajos tīklos.

    Neilgi pēc tam, kad aizvadīta otrā gadadiena kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā, ar pārsteidzošu atklāsmi dalījusies kāda tiktokere, kuras ievietotais video aizsācis asas diskusijas interneta vidē. Tiktokere Lola brīnās – kāpēc Ukrainas karogus varam novērot it visur, bet maz redzami mūsu pašu Latvijas karogi? Vēl Lola ir neizpratnē, kādēļ Ukrainas karogi ir tik lieli un ir izkārti gar ēku sienām. «Ko tas parāda par pašu valsti? Tas parāda to, ka diemžēl mūsu valstij cita valsts rūp vairāk nekā savējā!» saka Lola.

    Sociālajos tīklos ļaudis iestājušies divās nometnēs. Vieni aizstāv Lolu un piekrīt viņas viedoklim, bet otri nosoda uzlecošo tiktokeri un apgalvo, ka šāda video publicēšana neilgi pēc tik zīmīga datuma Ukrainai ir bezkaunība un absolūtākā necieņas izrādīšana. «Mēs atbalstam Ukrainu, tāpēc ir Ukrainas karogi. Ukraina cīnās par savu neatkarību un Eiropas drošību,» Lolai skaidro kāda komentētāja. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē