• Holivudas zvaigzne Berimora iecienījusi latviešu produktu. Pārkere un Lady Gaga viņu saprot

    Slavenības
    Estere Jansone
    6. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Nupat izskanēja ziņa, ka Holivudas aktrise Drū Berimora iecienījusi Latvijā ražotu tēju. Taču šī nav pirmā reize, kad pasaulslavenas zvaigznes izrāda sajūsmu par latviešu uzņēmumu darinājumiem.

    Drū Berimora iesaka to dāvināt mammām! 

    Holivudas aktrise sadarbībā ar interneta veikalu «Etsy» ir izveidojusi savu mīļāko dāvanu sarakstu. Plašajā Berimoras dāvanu katalogā var atrast arī latviešu uzņēmuma «Plūkt» zāļu tējas. Tās aktrise ierindojusi kā labāko dāvanu, ar kuru iepriecināt mammu. Drū Berimoras izraudzītās «Plūkt» tējas «Blossom» sastāvā ir tādi ziemeļu augi kā ehinaceja, kliņģerīte, piparmētra, ugunspuķe, rudzupuķe un raudene.

     

    Sāra Džesika Pārkere mielojas ar latviešu čipsiem

    Efektīgā «Sekss un lielpilsēta» zvaigzne Sāra Džesika Pārkere ir sajūsmā par Mārupes novadā ražotajām «Pērnes» čipsu plāksnītēm. Viņa savā «Instagram» profilā bija publicējusi attēlu ar čipsu paciņām un rakstījusi: «Es nejokoju. Skatieties manus storijus! Garie čipsi! Nesu šīs paciņas savai komandai, bet vēl sešas pakas nav iekļuvušas fotogrāfijā.» Savukārt īsajos stāstiņos viņa slavējusi čipsus un sūkstījās, ka tos ir grūti atrast veikalos. Bildēs redzamās paciņas Pārkere atradusi kādā veikaliņā un visus izpirkusi.

     

    Lady Gaga sajūsmā par koka  kleitu 

    Tālajā 2012. gadā, kad uz Latviju brauca koncertēt popdīva Lady Gaga, Mākslas akadēmijas studenti pašu rokām darināja ekstravagantu koka kleitu. Studentiem bija plānā pārsteigt dziedātāju ar neparasto skatuves tērpu. Šīs kleita bija radīta Lady Gaga tā laika imidža stilā – tā bija veidota no drosmīgām un neordinārām konstrukcijām. Tērpa redzamākā daļa bija izgatavota no izliektām bērza finiera loksnēm, bet zem tā zvaigznei bija paredzēts vilkt debeszilu bodiju, savukārt visu konstrukciju kopā saturēja īpašas siksnas. Šī īpatnējā kleita ļoti patika dziedātājai. Viņa paudusi pārsteigumu par unikālo tērpu un pateicās tērpa dizaineriem, īpaši uzsverot mākslinieku uzdrīkstēšanos izpausties tik radošā un iedvesmojošā veidā. Diemžēl milzīgās koka detaļas transportēt uz tālo ASV bija visai sarežģīti, tāpēc zvaigzne kleitu atstāja Rīgā, kur to kādu laiku varēja apskatīt izstādē «Iepazīsties – koks».

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē