• Gupalo mēģinās iekarot Eirovīziju ar kaķa dziesmu

    Supernova
    Lauma Lapsa
    21. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Katrīna Gupalo
    Foto: Publicitātes foto
    Katrīna Gupalo
    Dziedātāja Katrīna Gupalo pirmo reizi «Supernovas» pusfinālam kvalificējās 2018. gadā. Šogad viņai ir izdevies to paveikt otrreiz.

    «Priecājos, ka šogad žūrijai patika viena no divām manām iesūtītājām dziesmām, un man ir iespēja piedalīties «Supernovā» – vienā no lielākajiem Latvijas šoviem. Bērnībā ar milzīgu aizrautību un apbrīnu ik gadu ar vecākiem skatījos Eirovīziju. Toreiz tas šķita kaut kas neaizsniedzams,» žurnālam «Privātā Dzīve» teic Gupalo.

    Viņa atklāj, ka viņas dziesma «The cat’s song» iepatikusies cilvēkiem dažādās pasaules malās. «Tas ir tik iedvesmojoši un motivējoši vērot, kā

    cilvēki atplaukst smaidā, izdzirdot pirmās skaņas,» atzīst viņa.

    Katrīna stāsta, ka sarakstīt dziesmu viņu iedvesmojusi viņas kaķene, vārdā Dakota. «Kad man pirmo reizi dzīvē ienāca kaķītis, viņš ikdienā ienesa jaunas un spilgtas krāsas, ar kurām ļoti vēlējos dalīties ar klausītājiem. Mēs dzīvojam diezgan biedējošā laikā, kad ik dienu notiek traģiski un sāpīgi notikumi, un nevienam no mums nav drošības par nākotni. Tieši tāpēc gribēju iedot cilvēkiem kaut ko siltu, mīļu, pūkainu un bezrūpīgu,» skaidro Gupalo.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē