- Ievies dažādību uz šķīvja, nebaidoties arī no neparastām kombinācijām un eksperimentējot ar garšvielām.
- Pārāk neaizraujies ar kādu viena noteikta, tev tīkama produkta lietošanu, piemēram, ar soju vai riekstiem.
- Ēdienkartē noteikti jābūt arī termiski neapstrādātam ēdienam.
- Izvēlies sezonas augļus (tas attiecas arī uz importētajiem).
- Samazini sāls un cukura patēriņu.
- Dzer daudz tīra ūdens (vislabāk – avota).
5. martā sākas Lielais gavēnis! Lūk, 6 zelta padomi gavētājiem
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
















































































