Pildījumam var izmantot ne tikai kāpostus, bet arī sīpolos saceptas sēnes, ūdenī vārītus rīsus, ievārījumu.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
250 g miltu
3/4 glāzes silta ūdens
šķipsniņa sāls
1 tējkarote cukura
20 g svaiga rauga
Pildījumam
1 liels sīpols
500 g galviņkāposta
sāls, pipari
kāds garšaugu maisījums pēc patikas
augu eļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!