• Riekstu strūdele

    Pīrāgi
    22. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Riekstu strūdele recepte
    Riekstu strūdele recepte
    Vārds “strūdele” cēlies no vācu valodas “virpulis”. Šis ir patiess garšu virpulis, šo strūdeli ar lepnumu var likt arī uz svētku galda.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas


    PADOMI!

    • Pildījumu strūdelei var sagatavot dienu vai pat divas iepriekš un, ja paliek pāri, atstāt nākamajai reizei, jo tas nebojājas.
    • Liķieri var gatavot arī ar rumu.
    • Liķieris ir simt procentu dabisks produkts, tāpēc to nedrīkst uzglabāt ilgāk par nedēļu un stāvēt tas drīkst tikai ledusskapī vai citā aukstā vietā.
    • Liķieri labāk pagatavot dienu pirms paredzētajām viesībām, jo tad vairs nebūs tik izteikti jūtama alkohola smarža un garša, turklāt tas būs biezāks, nekā liķierim pienākas.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē