Mīksto šokolādes konfekšu pamatrecepte.
4 cepumus Selga (var ņemt arī citus) sadrupina gabaliņos, iemaisa šokolādes masā, izklāj uz cepampapīra, sadrupina vēl 2 cepumus, pārkaisa un nedaudz piespiež.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
Mīksto šokolādes konfekšu pamatrecepte.
4 cepumus Selga (var ņemt arī citus) sadrupina gabaliņos, iemaisa šokolādes masā, izklāj uz cepampapīra, sadrupina vēl 2 cepumus, pārkaisa un nedaudz piespiež.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit