Ābolu brulē krēma augļu maigais skābums lieliski sader ar krēma bagātīgo garšu un karamelizēto virsiņu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
Āboli
2 āboli
1 ēdamkarote sviesta
Kaltēti āboli
1 ābols, sagriezts papīra plānuma ripiņās
1 tējkarote cukura
Brulē krēms
600 ml saldā krējuma
300 ml piena
110 g cukura
210 g olu dzeltenumu
vaniļas pāksts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!