Ābolu kūkas smaržai rudenī jāpiepilda katra virtuve. Lieliski piestāvēs nesteidzīgam svētdienas vakaram.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
500 g ābolu
70-80 g miltu
50 g + 1 tējkarote sviesta
100 g + 1 ēdamkarote cukura
puscitrona sula
rīvēta citrona miziņa
3 nelielas olas
5 ēdamkarotes krējuma
pustējkarote cepamā pulvera
1 paciņa vanilīncukura
šķipsniņa sāls
1 ēdamkarote aprikožu ievārījuma
2 ēdamkarotes apgrauzdētu mandeļu skaidiņu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!