Vēsturiski Karjalanpiirakat tika gatavoti toreizējā Karēlijas reģionā, bet tagad tie ir viens no nacionālajiem ēdieniem visā Somijā, ko parasti ceļ galdā arī Ziemassvētkos.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
16 pīrāgi
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Mīklai
1 glāze rudzu miltu
1/4 glāzes kviešu miltu
pusglāze ūdens
sāls
Pildījumam
1 glāze apaļgraudu rīsu
1 l piena
sāls
Pārziešanai
kausēts sviests
nedaudz piena
Pasniegšanai
3 cieti vārītas olas
150 g sviesta
sāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!