Tapas ir mazas, pikantas spāņu uzkodas no zivīm, gaļas vai dārzeņiem. Pasniedz šīs no baklažāniem, paprikas un kartupelīšiem!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
750 g nelielu jauno kartupeļu
2 baklažāni
olīveļļa pārziešanai
2 sarkanās paprikas
sāls
daži pētersīļu zariņi rotāšanai
Mērcei
3 ķiploka daiviņas
125 ml majonēzes
tējkarote paprikas pulvera
2 ēdamkarotes olīveļļas
čili pipars
ēdamkarote citrona sulas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!