Pievienojot ēdieniem sēkliņas, varam ne vien mazināt vitamīnu trūkumu organismā, bet arī atklāt jaunas garšas nianses jau zināmiem ēdieniem.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
siers (ar zemu tauku saturu)
ola
ķiploku sāls
milti
sēkliņu maisījums
eļļa cepšanai
PADOMI!
Karsējot pannu, uz tās palaikam no tējkarotes uzpilina ūdeni. Kad eļļa sāk sprakšķēt, panna ir pietiekami uzkarsusi, lai uz tās ceptu siera karbonādi.
Der tikai liesie sieri. Siers ar augstu tauku saturu uz pannas izkūst.
Ja garšo ķimenes, lielisku “karbonādi” var izcept arī no veikalos nopērkamā Jāņu siera.
“Karbonāde” jācep ne ilgāk kā 2–3 minūtes, citādi sēkliņas pārcepsies un zaudēs garšu.
Šī “karbonāde” labi garšo gan karsta, gan auksta.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!